LADDAAAD

Var bara tvungen skriva att jag känner att detta nyår kommer blir riktigt riktigt braa, är så laddad!!! :D

Sista dagen på detta år..

Tänk att ett år kan gå så fort, känns inte som att det var så längesen jag och malin kom hem från våran långresa blev uppmötta av frida och morfar som hade satt upp välkommen hem lappar med bilder på oss överallt, till och med på undersidan av toalettlocket(!), för att sen ha en stor reunion fest på nyårskvällen med alla våra vänner i kära piteå. Men det är mycket som händer på ett år både bra och dåligt, så som livet i sig är! Hittade en grej på min vän mickes blogg som jag tyckte var bra, så jag tjuvade den. Lite frågor om det gångna året:
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Åt Lammkött, mums! 
2. Höll du några av dina nyårslöften?
NEJ!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja, tre lyckliga!
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja, tyvärr, i våras.
5. Vilka länder besökte du?
Bara Sverige.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
Semester!!
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Den dagen jag fick förstahandskontrakt på min lägenhet.
8. Vad var din största framgång 2010?
Att jag vågade testa nya saker, har gått över många svåra trösklar.
9. Största misstaget?
Att jag jobbade hela sommaren och missade det fina vädret!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Lite förkylningar, annars frisk som en nötkärna
11. Bästa köpet?
Mina glitterskor, loove them!
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Förutom mat och hyra så var det nog skor och klänningar.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
När jag träffade min gamla teaterledare/dramalärare Eleonore i somras. 
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Ridin' solo - Jason Derulo & Whataya want from me - Adam Lambert & Waka Waka - Shakira
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Förra året var ju ett topp år som jag inte vet om jag någonsin kommer toppa, så jag har nog varit mindre glad.
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Hittat på tokiga grejer, har varit så trött efter jobbet, så jag suttit inne mycket.
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Jobbat.
18. Hur tillbringade du julen?
Med Mamma & Robert hos moster och kusinerna.
19. Blev du kär i år?
Nope.
20. Favoritprogram på TV?
Robinsson, Idol, Berg flyttar in, Bonde söker fru, I Anneli, Välkommen åter, Morden i Sandhamn, det finns många. Jo tummen upp för julkalendern i år! ;)
21. Bästa boken du läste i år?
När ingen annan ser. kommer inte ihåg författaren. Håller precis på att avsluta Lyckan, Kärleken och meningen med livet, skriven av Elisabeth Gilbert, den kommer nog klättra upp på första plats.
22. Största musikaliska upptäckten?
Minnah Karlsson! jag såg henne faktiskt på tunnelbanan innan alla andra ;)
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Jag kan aldrig önska mig nått, men jag fick bra saker!
25. Något du önskade dig men inte fick?
Nej.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jobbade hela dagen, gick på systemet på lunchen, sen hade jag picknick på golvet med malin!
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Ja, det är massa saker, men det kommer framöver!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
Gulligt och rockigt i en blandning, mer och mindre lyckat ;P
29. Vad fick dig att må bra?
Mamma, vännerna och mina fina kollegor!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Brukar inte vara sugen på dom men om jag måste välja nån får det bli, hm.. Ryan Reynolds
31. Vem saknade du?
Alla mina vänner jag flyttat ifrån.
32. De bästa nya människorna du träffade?
Träffar ju fantastiska människor hela tiden, alla mina kunder. Och så har jag fått två nya vänner i år, Atusa och Lina!
33. Vilken var den bästa dagen under året?
När vi var i Göteborg på Ullevi och såg P!nk, heeeeeelt otroligt bra!
34. Lägg upp 3 bilder som är 2010 för dig.

Barbiefesten, snygga!
Syskonskaran på Whitney Houston konsert!
P!nk, P!nk, P!nk!! Bästa tänkbara sällskap.

Det var allt för mig, för nu iallafall. Snart ska jag åka till jobbet och förbereda för arbete ikväll, kommer bli grymt!
/S

I'm ALIVE!!

Äntligen äntligen, jag kan stå på benen utan att ramla ihop eller vara helt död efter ett tag. Jag tog chansen och städade heeela lägenheten, packade upp DUSCHADE guu så skönt det kan vara ibland, som jag längtade efter det. Nu ska jag göra en riktig måltid, måste äta upp mig igen, känner mig tunn som en pankaka, jag gillar inte det, jag vill ha lite hull, känner mig mer levande då. Har ju inte haft nån som servat mig med mat så då äter man inte så mycket. 

Idag får jag äntligen lite sällskap hoppas jag, johan skulle komma förbi och så ska vi sätta oss ner och göra scheman och planera för det kommande året, det kommer bli great!

På tal om inget så ska jag bli en bättre människa nu, mer ödmjuk och vara mer öppen mot världen, har beställt kay pollaks böcker: Att välja glädje & Att växa genom möten. Har alltid haft en dröm eller mål att vara en sånn människa man verkligen inte kan tycka illa om, som lyfter andra och öser ut bara bra energi till andra :) 

Denna karl är klok ska ni veta :) 
/S

you're love is like a virus


Barndomsminne som jag fortfarande har ärr av.

När man ligger hemma så många dagar som jag faktiskt gjort nu så hinner man tänka ganska mycket, gå igenom allt vad hjärnan har lagrat. Detta är ett litet roligt minne från åren 94-95 nån gång, jag var iallafall 4-5 år, vi höll på att bygga ut huset (säkerligen för att vi skulle bli en till i familjen), detta innebar då att vi var tvungna att flytta ut till bargarstugan som låg alldeles brevid huset på kråkkullen 18. Denna sommar fick jag mig ett par nya sandaler med TRE remmar som gick över foten med olika färger om jag kommer ihåg rätt var det grön lila och gula remmar. Eftersom att jag bara hade haft två remmar tidigare så tänkte jag att tre remmar det har bara stora tjejer, jag spatserade omkring stolt över mina nya skor och tog inte av mig dom om jag verkligen var tvungen.
En dag ville mamma att jag skulle hjälpa till att skala morrötter, det slutade med att jag hade skalat skinnet av mitt finger också (som jag fortfarande har ett ärr av på mitt vänstra pekfinger), i panik sprang jag in till mamma och stor grinade, hon kollade på mitt finger och undrade hur det gick till, då grinade jag bara ännu mer och fick fram, DET ÄR BLOD PÅ MINA NYA SANDALER!!!

Ingen lycka för bönderna..

Stackars dom små stackare till bönder, bara en av dom hittade kärleken. Det hade man iofs kunnat vänta sig om man har varit så nördig som jag och sett vartenda avsnitt. Det är så kul att se andra hitta kärlek, man kan ju inte annat än att bli helt varm i kroppen :)
Har gjort framsteg idag, jag har orkat mig till affären (som ligger tyyyp 10 meter bort), men när jag kom tillbaka var jag helt slut och orkade inte göra nån mat, fick bli hårdbröd och vatten, igeen!

Jag längtar till nyår, det blir den bästa lösningen, det blir precis vad jag var sugen på. Ingen stor fest, inga glitterdojjor, ingen klänning. Jag ska vara på JOBBET! Vi ska förbereda allt det nya som händer, städa ut det gamla och in med det nya, and that's what new year is all about, isn't it? Det kommer bli great!
/S

finns det ljus i tunnlar? JA

Igår låg jag här på samma ställe, kände att nej jag kommer nog aldrig bli frisk igen, ni vet hur man kan känna! Men idag har jag blivit mycket piggare nu på kvällen, dock sjuk men jag lever och jag kan lämna sängen mer än några minuter, jippie! Funderar till och med om jag skulle försöka ge mig på lite städning, har ju inte kunnat packa upp väskan från piteå ännu, känner mig som en schlaashas (för er som inte förstår är det ett norrlänskt ord). 
Tänk att det enda jag har längtat till denna vecka har jag missat nu, sista programmet av Bonde söker fru, nu måste jag se det på tv4 play och det har inte ens kommit upp än, dom har haft hela 4 minuter på sig nu! ojojoj, illa där  :P
/S


sentimental moments.

Livet går upp och ner, man måste bara hitta ett sätt att behärska det. Det tycka jag att jag gör bra den mesta av tiden, men ibland bryter man ju bara ihop och är skör som ett korthus! 
Ligger hemma med feber och förkylning, det har ju aldrig varit nått som dödat men jag tycker det är såå tråkigt, jag har grinat nästan nonstop på morgonen av ren utmattning. Jag kan ju vara lagomt löjlig ibland, men det är jag iallafall.

Annars så har jag varit upp i piteå i helgen, åkte tåg upp i tordags, efter det lovade jag mig själv att jag aldrig ska åka tåg mer eller iallafall inte dagen före julafton då det är snökaos och is på rälsen. Ialla fulla fall så tog jag mig hem och firade en riktigt mysig och skön julafton hos moster och kusinerna. På lördagen var det fest som stod på agendan och fest blev det, för fulla muggar. Jag blir så adrenalin full när jag är i piteå, så ett vinglas räcker för att vara på topp. Det var kul att träffa alla nära och kära, men jag tycker nästan det har en tendens att bli liiite för intensivt, jag vill ju vara överallt med alla hela tiden så jag tappar alltid bort dom jag egentligen går ut med och minglar mellan alla, men det är trevligt :) Sedan på söndagen åkte jag till stan med mamma och mellandagsshoppade, shopping blev det, har en fin nyårsklännig nu, måste bara fixa mina planer får se om jag ens är frisk! Sen hann jag med en fika med pappa frida och farmor också, det var trevligt!
Det var skönt att få åka flyg hem sen och slippa tåget!

Nu ska jag vila upp mig på riktigt och komma tillbaka med tonvis av sprudlande energi och glädje.
Tips på tidsfördriv mottages väldigt gärna!
/S


Dan före dan före dopparedan

Jasi, nu är det alltså två dagar kvar till julafton, eller egentligen en för det är ju faktiskt kväll! Trodde nog inte julen skulle komma i år, jag såg det som några år bort, men den är här och det är jag glá för :) 

Måste säga att jag känner mig lycklig, det händer bara bra saker nu och människor är snälla! Framför allt kunderna (!!) jag har bara såå härliga kunder, love them! haha, det var en idag som ville köpa mig för att jag gav honom extra huvudmassage, hela 10 minuter :)

Nu ska jag tvätta mina sängkläder (bara för att inte somna ;) ) och packa ner det sista så tror jag att det kan vara läge att sova sen, jag tror det är första gången i mitt liv som jag försöker att inte sova, annars sover jag gärna mycket och länge, skulle nog kunna sova i ett dygn om jag bara fick :P

/S

Mat och mostran

Idag har jag varit ledig och gjort så lite som jag kunnat, har gått utanför dörren en gång och det var för att slänga soporna. Har pysslat på lite här hemma OCH hållt på förhandla med fastighetsägaren angående förrådet, vilka knäppskallar! Dom ger sig verkligen inte, morr..

Sen så började jag koka ihop lite mat av allt jag hade hemma som visade sig bli en riktig festmåltid som jag bjöd på och dagen gäst är: Moster :)

Nu ska vi se när bönderna blir kära! 
/S

Vardagshjältar är GULD

Satt mig framför datorn och tänkte att denna sidan var en sida jag borde besöka och lämna lite avtryck, here it comes!
Mitt liv är fortfarande ganska "vanligt", men jag trivs bra, just här just nu. Det är det viktigaste sen får det nästan se ut som det vill.
I lördags hade vi personalfest och var på julbord och karaoke, måste säga att det var längesen jag hade så roligt, jag känner att magrutorna bara exploderade fram av allt skratt. Vi funderade hur många gånger man kan säga "asså shiiieet" på en kväll, glömde att räkna men det blev herrans många :) En helt fantastisk kväll!
Söndagen var liite jobbigare, hann bara sova 3 timmar då det var dags att kliva upp pigg och fräsch, men sen sov jag några timmar på dagen vilket gjorde att jag trodde det hade gått en dag till så jag har haft för mig att det är tisdag heela dagen, jag är ledig på onsdag så jag tänkte, va skönt att vara ledig imorgon. Meen, så var ju inte fallet! :)

Jag sitter och kikar lite på Svenska Hjältar och jag vill verkligen hedra alla vardags hjältar, det är guds gåva till människorna. Blir faschinerad av vilka stora och underbara människor dom är och jag tror vi alla har en eller flera runt omkring oss som gör allt för att allt ska bli bättre som ger en en hjälpande hand när man som bäst behöver det. Kärlek till alla hjältar!!
/S

Snööö

Idag har jag jobbat för fullt, inte en minut för att vila. Har gjort mycket roliga saker, vissa nya kunder som jag lyckas fästa fast dom bodde uppe i härjedalen(!) 1-0 till mig :) Hade bara trevliga kunder idag också, så himla kul att få träffa härliga människor, det är precis vad jag behöver nu mitt i min otur och ensamhet. Tidigare hade jag inga problem med att sitta hemma själv en lördag, men nu, nu är det värsta tortyren!

Idag efter jobbet gick jag och bästaste Johan och åt middag på Caliente på Kungsholmen, gott med tapas och ett glas rött. Efter det så vaknade barnasinnet i oss och vi började kasta snö på varandra, det ledde till ett riktigt snöbollskrig utan regler, oj vad man kan få motion utan att man tänker på det! :)
/S

nya tider

Händelsernas tid är inne! Just nu händer det så mycket i mitt liv så ibland vet jag varken ut eller in, det är både mycket positiv och endel negativt. Jag kommer att skriva här när den stora positiva saken händer, det kommer ändra mycket i mitt liv som kommer att kunna följas här, det kommer bli fantastiskt!

Annars har jag haft en otursvecka (klantvecka), dom som ser mig måste tro jag misshandlar mig själv, haha. 

Jag längtar nu efter en eller två veckors semester på stranden, en glödande sol ovanför mig och en bra bok i handen, det vore loveli, men man kan ju alltid drömma.
/S

RSS 2.0