Tove Styrke rules!!

Musikens värld är UNDERBAR, tror knappast nått kan få mig att må så bra som jag gör när jag hör bra musik. Detta har varit en musikenskväll, har bara lyssnat om och om på dom bästa låtarna jag vet nu, som sagt jag är en riktig repeat:are. Jag har tre favoriter just nu Tove Styrke - White light moment, Adam Lambert - Whataya want from me och September - Mikrofonkåt, jag har så mycket endorfiner nu som cirkulerar i kroppen :)

Har ju sett idol också alltså röstningen var klockrent tycker jag men det var nog det enda som var bra, ingen av dom var så bra idag som man vet att dom egentligen är. Tråkigt, rock brukar vara favorit-temat jö! Tyckte inte ens Jay var särskilt bra även om det var hans genre! Men jag beundrar dom ändå!!

Nu ska jag lyssna lite till sen är det sängen som gäller, 1dag till sen är det helg för min del också :)

http://www.tv4play.se/noje/sa_mycket_battre?title=september_-_mikrofonkat&videoid=1116151

/S

tattuering?

Hej å hå, det var inte igår! Har inte haft så mycket att uppdatera om på sistone, men jag kan ju berätta att jag äntligen fick komma mig upp till piteå som jag längtat. Allt är mer romantiskt på avstånd brukar man säga men jag hade skit kul verkligen, lite blandade känslor är det alltid. Skulle vilja välja ut det bästa från Piteå och det bästa från Stockholm och sen skapa min egen stad med dom människor jag vill ha nära! Undra vad namnet skulle vara? Äsch jag får fundera på det senare :)

Jag är så sugen nu på att tattuera mig, men jag vet inte vad! Jag vet vart jag vill ha den och det är på det såkallade gäddhänget, jag vill ha någon fin text, typ Destiny will guide you, nånting sånt, men jag funderar på att ha det på latin, men det känns som att jag inte är ensam om det, då är det ju inte lika spännande. Känns som att jag får fundera på det ett tag till.

Idag kom det ett paket till mig som jag beställt, en stor palett ögonskuggor med alla möjliga färger, alla var superfina så nu kommer jag längta till att sminka mig på morgonen, att testa sig fram och se vilka färger som blir snygga tillsammans är min grej, jag älskar det. Jag ska försöka att inte se ut som en clown! 

Nu stänger sig ögonlocken varesig jag vill eller ej, så byebye
/S

RSS 2.0