Cuz I can..

Chocken är här. Efter ett halvår kommer här lite text igen..
Bloggmänniska har jag aldrig varit, överseende tack!!

Just nu sitter jag i piteå i bästa lugnet med egentligen värsta kaoset, har haft en sjuk rolig och samtidigt sjuk jobbig helg, fyradagars festande känns i kroppen måånga dagar efteråt och ännu längre och man drar på sig feber och förkylning som jag verkar ha en förkärlek till. Har just räknat att jag bara har fyra dagar av semestern kvar, det känns nedrans tungt, semester måste ju vara det skönaste som finns, helst när man är i piteå. Skulle kunna stanna här förevigt nu, jag saknar inte stockholm jätte mycket kanske för att när jag är här är jag bara ledig hela tiden och i Stockholm har jag jobb att gå till allt för ofta!! Men det ska samtidigt bli kul att träffa mina kollegor, dom är ju lite mysiga oftast ;P

Kommer dock sakna piteå nu när jag vart här så länge, kommer bli jobbigt!
Vill vara med mina kompisar här hela tiden och se hur deras barn växer sig större nu får man bara se först när dom är nyfödda sen nästa gång kan dom ju typ gå och prata.. lite hårt.
Och bara en sånn enkel sak som att åka till mamma och robert och äta middag ibland, det har jag saknat hela tiden som jag bott i Stockholm, tror jag får skaffa mig en extra mamma där, men hur går man till väga? tips?

/Sophia


RSS 2.0