Why do the birds go on singing..

Vi är fortfarande i Wellington, igår hade malin sin sista utekväll här så det är klart man följer med och lever ut fullt. Det blev en ganska tidig kväll då vi vart ute och ätit och drukit något/några glas vin med malins värdföräldrar dagen innan, det sitter kvar i kroppen och gör att man blir lite trött. Jag hänger som sagt inte med i partytakterna längre, jag vet inte om jag blivit tråkigt eller så för varje gång jag går ut numera så åker tanken om att det vore så skönt att bara vara hemma och kika på tv eller göra någon stillsamt igenom huvudet. När jag väl tar mig ut är det ju super kul ioförsig :)

Idag har vi inte gjort många knop, vi har varit en stund på stan och köpt saxar och hårfärg, så jag har klippt malin idag och imorgon ska vi göra lite slingor på na, då är vi fräscha inför alla strandbilder i Thailand, guu vad jag längtar dit nu, man skulle i princip kunna säga att det är imorgon som vi åker, klockan är ju en liiiten stund efter 12 så. Anledningen till att jag är vaken är att jag tänkte vänta och se om någon hemifrån loggade in på datorn, men det verkade vara ganska dött på den fronten, kanske alla är på skyltsöndag och äter knäck? :)

Drabbades av en riktigt stor saknad/längtan sjuka nu ikväll, tänkte igenom allt jag gjort det senaste året och kände åh, om jag skulle kunna få vara med om detta igen. Träffa alla människor igen and so on.. Längtar efter att få en riktig kram av många, en sån som man blir 10 cm längre av! Sen längtar jag även hem till min mysiga lilla lägenhet, det ska bli så kul att fixa och trixa där så det verkligen känns som att det är min lägenhet och alla ska kunna se att det är jag som bor där, det ska bli riktigt hemtrevligt. Vad är en stilren och kall lägenhet mot en personlig och mysig?

Nu ska jag lägga ner försöken av att prata med någon, det verkar ganska hopplöst och malin har legat och sovit i timmar så det känns som att det är hög tid för mig med!
Bamsekraam till er, schäänk en tänke till mä som ligg opa strandn i soln och ha hä grejt!
/S



Wellington

Nu har vi kommit oss tillbaka upp till Wellington, vi bor nu hos malin familj här i NZ. Barnen är verkligen söta, lite blyga men jag tror dom kommit över det nu. Men jag har kommit fram till ett problem, huur pratar man med barn på engelska, vet hur man pratar på svenska men herregud vad svårt det är att hitta "gulliga barnvänliga" ord på engelska. Man lär sig ju bara tråkig och praktisk engelska i skolan. Får jobba på det!

Ikväll ska vi gå ut och äta med malins värdföräldrar, vet inte riktigt vad det blir för mat men det kvittar, mat som mat, börjar låta som joey i vänner, kanske för att jag såg alla vänner program som fanns på flyget hit till NZ, man lever som man umgås, eller?

Jag tror förresten ni som läser börjar fatta min taktik vid detta laget, jag får mer kommentarer om jag inte skriver, ganska smart drag va? :P 

För att avsluta snyggt så kan jag väl säga att jag lever, har inte kraschat med någon flygplan eller blivit uppäten av någon haj ÄNNU. Den som lever får se, vad som ske härnäst! Saknar att jobbar dock, men jag ska vila upp mig så mycket som jag kan och komma tillbaka med energi som räcker till måånga :)

Ha det så bra!
/S


Sista dagen i Queenstown.

Nu ar det torsdag och vi ska tillbaka till Wellington, den som sa att min semester bara skulle "swiicha till sa var den over", har nog helt ratt. Vi har haft nastan 2 veckor har i Queenstown, vi har ioforsig hunnit gora ganska mycket, traffa mycket folk och sa, men det har gatt himla fort maste jag saga! Idag har jag fatt lon ocksa, det blir spannande att se vad den landade pa denna manad, har ju inte jobbat en hel manad sa det ar nog inte den basta jag fatt, men pengar som pengar :P

Jag skriver en i en bok om denna resa, sa dar far ni sedan lasa i detalj vad vi gjort under denna tid, sa lange malin skriver i sin blogg sa vet ni ju att jag lever iallafall!

/S

Queenstown

Nu har vi haft en liten roadtripp ner till Queenstown, har bor vi pa hostel i natt, vet inte hur vi ska gora resten av natterna, vi pratade om att sova i bilen nagon natt for att spara in lite pa kostnader nar vi anda har hyrt bil, men vi far se hur det blir med det :P 
Jetlagen verkar forresten inte ge sig sa latt, ar trott hela dagarna och kan knappt sova pa natterna, vaknar sjukt tidigt och kan inte sova, idag vaknade jag strax fore 6 och kunde verkligen inte sova sa jag gick upp och satt mig vid internet i hopp om att fa prata med nagon dar hemma :)
Idag vet jag inte vad vi ska gora riktigt, ska nog aka runt lite med bilen och kolla in denna staden och vad vi ska gora har, Malin forsoker overtala mig att hoppa fallskarm, vet inte an men det kan kanske vara en upplevelse. Men jag far ont i magen nar jag tanker pa det, kanns som ett extra frivilligt sjalvmord eftersom man dessutom betalar for det :P Men det hade varit ganska coolt att ha gjort det, kanske far man angra sig om man inte gor det.
Nu ska jag ga och kopa frukost sa ska vi nog sitta ute i solen och ata, det ar sa fint vader nu pa morgonen. Jag ar helt forbluffad av miljon har, det ar heelt underbart! Sjoarna ar klar grona och grasbergen och snobergen ar helt magiska!
Ha det bra sa hors vi!
/S

RSS 2.0