Resfeber..

Ojojoj, resfeber för att åka hem. Vad gör man, det är bara att tacka och ta emot. Fattar inte varför jag ska må så illa att jag nästa vill spy, kanske är jag nervös över att allt inte kommer vara precis som när jag lämnade, men hallå jag har bara varit bort 2 månader ju!!

Har lagt fram kläderna jag ska ha imorgon och allt är fixat så det är bara att skutta upp och åka till flygplatsen, det ska bli så kul att träffa vänner och alla som jag känner igen. Jag har saknat er såå.

Idag har jag lyckats göra en utomordentlig färg, kunden blev super nöjd och jag blev super nöjd, hon kom in med råttfärg och 25% grått, jag gjorde slingor i tre nyanser, en ljus lite rosé beige, en chokladbrun och en mörkbrunröd. En kollega som jobbat 9-10 år kom fram och frågade vad jag använt för att få ett sånt resultat och det är ju aldrig ett dåligt betyg :)

Nu ska jag försöka sova så blir det fortare Måndag, tokigt ändå jag tror jag är den enda som längtar till Måndag. Men jag älskar känslan att längta till något så jag klagar inte en sekund!

Sköt om er!
/S

Lägenhet

Jippie, ja och hurraa. Jag fick lägenheten på midsommarkransen, den var suuper fin och bra på alla sätt och vis. Den är 25 kvm och mycket fräsch, två stora plus var ugn och badkar :D Jag bara längtar till den 1 november då jag får flytta in!

Idag har varit en bra dag på jobbet, det rullade på som vanligt och jag älskar verkligen att jobba. Hade för lite tid på den sista kunden så jag jobbade över en timma, det gjorde inte mig så mycket då jag inte planerat att göra nått speciellt. Det enda jag skulle göra var att åka till Lina och hämta mina grejer sen möta dom på Centralen så dom skulle få nyckeln. Jag köpte blommor och skrev ett litet tack-kort till henne för hon varit så snäll och hjälpt mig med allt hon bara kunnat.

Imorgon på morgonen ska jag prata med mamma och malin, det ska bli skönt att få reda upp lite saker innan jag åker til NZ så man har allt klart slipper man denna oro som ligger i kroppen, jag väntar bara på den hemska resfebern som kommer sätta sig i benmärgen. På tal om kroppen, jag ska ta ut min tandställning om 3 dagar, det är SJUUKT, jag längtar att få bort den nu, det håller ändå på att krakulera nu så det var på tiden. Har inte hört att den gått sönder för någon annan kanske pratar jag för mycket? I don't know, ingen ide att spekulera! :P

Nä nu ska jag ställa väckaren i vanlig tid och sen på morgonen vakna och veta att jag har en timma till att sova, väl planerat!
Sov gott mina vänner
/S

Seeecret

Vad händer i våra länder.. ett uttryck som passa bra in i dessa tider. Hemligheterna radas upp den ena efter den andra och såklart så råkar jag ju veta ALLA. Kanske anförtror sig männskor till mig och berättar allt, vilket är ett bra betyg, men det är jobbigt att sitta inne på alla saker. Många väldigt bra saker och andra mindre bra, det roliga är att ingen av dessa saker har någonting alls med mig att göra. Jaja, nu ska jag lämna det och hoppas att allt löser sig till det bästa för alla.

Idag har jag varit på ett härligt tokigt humör vilket jag tror smittade av sig, det har varit lite si och så med stämningen nu i höstmörkret så man gör väl sitt bästa. Fick iallafall höra att dom hade saknat mig på jobbet när jag varit borta dessa två dagar, det var skönt att höra. Det är en skön känsla att vara så inspirerad och ha så mycket energi som jag har, även fast det är höst (det är ingen favorit), kanske är det pga kursen jag varit på. Det måste man göra någon gång då och då, man kanske inte lär sig massor nytt varje gång men man blir iallafall väldigt inspirerad att testa nya tekniker och färger.

Imorgon ska jag kolla på lägenheten, wihoo. Hoppas verkligen den är fräsch. Har hört av jätte många att det är ett väldigt mysigt och lugnt område så det var ju ett bra första betyg! :D

Nu ska jag avsluta med att säga att idag kom jag verkligen på hur mycket jag uppskattar alla människor jag har omkring mig och alla som inte finns på så nära avstånd, tackar tusen gånger för all hjälp jag har fått från alla håll och kanter. Massor kärlek till er!!
(Heders tack till Mamma!)

Kram
S

Det vi alla väntat på.

Igår och idag har jag varit på färgkurs på wellastudion, det var riktigt bra att får färska upp minnet litegrann och få nya tips och tekniker. Det var roligt också att Jaqueline var med så jag hann träffa henne mer :) Man blir ju nästan tokig utan någon norrlänning runt omkring sig, att till exempel aldrig höra " He va göudat naanting" (Ursäka stavningen, I'm trying!)

På torsdag ska jag kolla på en lägenhet på Midsommarkransen (mysigt namn va?), den var på 25 kvm vilket skulle passa mig ypperligt. Hoppas den är fräsch och fin för om jag vill ha den får jag flytta in den 1 november vilket är vääldigt snart, det kan bli skönt..

Det har hänt ganska mycket sen sist men ändå inte speciellt mycket, har färgat håret mörkt, hunnit vara ledig 2 dagar! woho. Var ledig en dag när Pappa och Frida var här nere, det var bra att jag var ledig för jag fick ändå feber, illa illa med det knäcker inte en norrlänning heller, jag var uppe och flängde omkring på stan utan framgång. :P

Nu bor jag hos faasterLina eftersom hon är i Egypten med hennes mor och mår gott i solen. Då fick jag lov att må gott i hennes lägenhet så jag klagar inte alls, det är lite längre till jobbet, men det är det värt!

Ska lyda roberts råd att inte skriva noveller varje gång så jag ska försöka avrunda och hoppas på uppdatering innan årsskiftet :P

Kram
S

RSS 2.0