Jag kan inte lysa upp din väg..

Hej och hå. 
Här hos mig är det lugnt just nu, har sett robinson och håller på att somna, jag åkte till jobbet lite tidigare idag, var så himla trött när jag klev upp kl 07:30 tänk vad man vänjer sig med att sova längre på morgonen! Men när jag väl kom på jobbet så vaknade jag till av den kalla färgen som smetades ut på mitt huvud, jag har blivit brunett igen :)

Idag var det full rulle på jobbet, inte en minut till rast men jag hade gooa kunder så jag klagar inte, jag vet inte vad det är men jag har fått väldigt många kunder nu som tappat sina livs kärlekar i livet nu, jag tycker det är så svårt, jag vet inte vad man ska säga riktigt man kan ju inte göra något bättre, bara försöka få dom att skratta lite. Eller som idag hade jag en som var rädd att hon själv skulle dö, det får mig verkligen att tänka efter, tänk att livet är så skört, man vet inte ens som man lever ett år till, det är dags att kliva på båten igen och uppskatta allt jag får se och vara med om!

Jag hoppas att jag kan skaka av mig mitt höstdeppiga jag, det håller fortfarande i sig och jag blir galen, jag längtar efter att vara sprudlande glad!

/S

Höstens baksida

Var bara tvungen att göra av med lite höstdepp, just nu lyssnar jag på deppig musik och saknar alla från piteå allt för mycket trots att jag åker dit nästa helg, men det känns som en evighet som jag verkligen får kämpa för att klara av! Vill bara dyka ner i någon famn och höra att allt kommer bli bra, snart kommer vintern och allt blir ljusare, kanske dags för större förändring, vi får se!
Nä det är dags att sluta lyssna på lars winerbäck, man blir ju bara deppig!!! Därför den musiken inte tilltalat mig tidigare.

/S

Kissie...

oj vilken dag! Först var jag så snorig när jag klippte en kund så jag kände att snart börjar det lämna näsan, icke fräscht! Sen klumpig som jag är ibland så lyckades jag skära mig på läppen så jag fick härligt röda uppsvullna läppar! Och som att det inte skulle räcka med det.. Då kommer en försäljare in med han urgulliga lilla chihuahua och vad tror ni, såklart så kissar han på mig!! blä panik då jag inte hade någon extra tröja men som tur var hade min kollega en tröja, dock herrmodell men hellre det än ingen tröja alls eller ännu värre en ner kissad tröja :P Där med rubriken till detta inlägg, detta kom att bli mitt nya smeknamn, ååhh.

Just nu har jag precis sett Bonde söker fru och säkert är att det finns någon för alla, jag tycker dom är urgulliga! Okej lite pinsamma då och då också! Men det är så kul att se när dom börjar fatta tycke för varandra, man blir alldeles varm!

Nu sitter jag och skrattar till Berg flyttar in, älskar onsdagar för att det är så mycket bra på tv, sen kommer välkommen åter också det är så ofantligt dålig humor men så otroligt roligt ;D
Ett citat därifrån som jag tyckte var roligt lät såhär: "Alltså jag kan inte för mitt liv förstå varför man får lönen den 25:e när pengarna tar slut redan den 18:de, om alla bara skulle få lön den 18:de ja då skulle ju alla alltid ha pengar!"

/S

I'm just a smalltown girl..

Detta har varit en dag lik många andra, ganska vanlig för mig. Jobbet rullade på och jag hade bara trevliga kunder hela dagen, hallelujah! En dålig sak är dock att jag börjar känna mig krasslig, känner att huvudet är extra tungt idag, jag skulle ju inte vara sjuk nu, jag skulle ju vänta till 20:de november, hallå där uppe krångel i kalendern eller??

Annars så sitter jag som vanligt och nördar mig på facebook och andra mer eller mindre onödiga sidor på internet, men tacka gudarna för internet, vad hade man gjort utan det? Det är ju bland det bästa som hänt mänskligheten, man behöver aldrig känna sig ensam! 

Jag tror jag har slagit huvudet riktigt hårt i en stoor sten, jag fick nämnligen ett sug efter att lyssna på lars winerbäck, men hallå jag har aldrig lyssnat på honom tidigare, hur kan jag få ett sånt sug? Hösten gör mig galen uppenbarligen! det kanske blir ett lassefan av mig också en dag, vem vet?

Nu kommer ett dåligt skämt som speglar mig humor ganska väl.
Vilken säng sover lejonkungen i? 
SIMBA(S)SÄNGEN!!

/S

Bloggdesign

Hej å hå, tänkte att det var dags att uppdatera lite hära, jag hoppas ni som läst min blogg tidigare märker att det här hänt nått på denna sida, annars är detta timmarsjobb förgäves , har funderat länge hur man gör en snygg blogg tills jag googlade, google har allt! Jag är hyfsat stolt över min insats. 

Jag funderade här fram och tillbaka om jag skulle göra om denna blogg till en frisörblogg, vilket i sig skulle vara väldigt roligt men kanske inte så kul för alla att läsa så jag började iallafall med att lägga till en bild med en sax och en kam, bra början! Kan ju klämma in ett litet frisyrtips (detta är ju ändå det jag vigt mitt liv till så jag kan ju flika in med det då och då), treden som går nu inom mode är ganska svårt att sätta fingret på, det som gäller är att hitta sin egen stil. På frisyrsidan såhär på hösten kommer luggarna tillbaka, mycket långa svallande hår med luggar i alla former ska helst vara långa. Ni har säkert sett tjejer med långt hår och en sida som är rakad, det är väldigt hett, har varit ett tag och håller i sig. Iofs tar det en stund att spara ut detta hår så vänta er att se det ett bra tag till. För er killar så verkar det som att kontrasterna mellan långt och kort håller i sig, kanten mellan det långa och det korta på sidorna är given. Nu är det ju så också att alla gillar inte att vara som alla andra så jag tycker att ni som hittat er stil, keep up the good work för det är ju faktiskt det som är grejen just nu.

Let's talk about me. Jag har haft min kära mor på besök här i helgen det var varit både fartfylld och väldigt lugnt och suuper kul! Jag älskar att ha mamma på besök, då får jag verkligen slappna av och jag tror jag låter henne tänka åt mig mellan varven också! Idag innan hon åkte hem igen så var vi inne på jobbet och fixade hennes kallufs med färg och klippning, hon blev väldigt snygg kan jag tycka. När vi var klara gav vi oss ut på  en shoppingrunda, jag fick med mig ganska mycket får jag väl erkänna bla en hatt, jag har aldrig ägt en hatt men denna kändes väldigt bra på huvudet. Senare på kvällen åkte mamma iväg mot dom norrländska skogarna och jag åkte till söder för att möta upp min kära kollega för en ståuppföreställning som var väldigt skrattfylld, illa vore väl annars. Där fick jag även en kommentar av en ståuppare om min hatt han sa: Snygg hatt! Ursäkta jag är från höganäs så jag har lite dålig smak.
Tack för den du! ;)


Sov gott
/S

RSS 2.0