work, work, work, party, party, party!

Nu är det lördag igen och jag håller på att packa ihop mina partykläder och tar på mig jobbkläder, ska först jobba till kl. 17 sedan kör vi igång våran personalfest, tjejerna från hårstylisterna på söder kommer till våran salong också så ska vi fixa iordning oss. Sen vet jag att det blir mat och så hörde jag även på ryktesvägen att det vankas karaoke, efter det blir det partaj natten lång ;)
Tänkte att jag ska berätta två skämt som knyter samman ämnet:

"Hur kom du hem igår?"
"Som blixten!"
"Oj, så snabbt?"
"Nej, men sick-sack.."

"Varför har du träflisor på tungan?"
"Jag spillde lite konjak på golvet"

Ha en bra dag vettja.
/S

If I could turn back time

Hejsansa, det gick inte lika bra som tänkt, det här med att uppdatera ofta ni vet..
Idag har jag det väldigt bra, jag är ledig, ganska otroligt egentligen.
Den senaste tiden har varit ganska hektisk, mycket som händer på jobbet mycket besök och mycket skoj.
Idag hade jag tänkt ta mig iväg till stan och bara kika lite (får se hur det går) sedan till gymmet och träna på riktigt, måste få in det i rutinerna
Jag har upptäckt en sak jag har problem med, jag råkas ofta skriva två L när det bara ska vara ett så som: rollig, alldrig, välldigt, ni fattar. Jag tror att min L-knapp är lite tokig, bara så ni vet att jag ALLDRIG stavar fel ;)

Ibland kan man ju önska att man kunde spola tillbaka tiden en liten stund :)

Peace
/S

Sugar

Nu är det äntligen lördag, fast det känns som söndag såklart. Jag sitter här och undrar vad man kan göra på dagen för att ladda upp för fest, undrar om man ska gå på musikal, bowla eller vad gör man för starta festandet på ett bra sätt. Jag kollade på biljetter till Sugar i hetaste laget, den ska tydligen vara väldigt rollig. Eller så är man bara hemma och lyssnar på bra musik och fixar i ordning sig =) 

Dagen skämt lyder:
Vad säger blondinen när hon vaknar upp under en kossa?
"En i taget grabbar"

Peace out
/S

Nu är det fredagstääädning

Ååhh, så skönt med helg, JAG HAR EN RIKTIG HEELG! Detta firas med städning, haha men jag är så glad ändå! Jag hade och har en så varm och skön fredagskänsla idag, det var länge sen jag hade det, kanske jag borde vara ledig fler lördagar.

Jag måste säga att jag älskar faktiskt mitt jobb, jag älskar att vara frisör. Jag skriver upp det så jag kan kolla när det känns hårt och jag funderar på att byta yrke. För den tanken har slagit mig någon gång. Men så blir det ej!

Ikväll ska jag ta det lugnt och ladda upp för party imorgon, eventuellt kommer Jacqueline &co till mig ikväll och kollar hur jag bor, undrar om jag ska vara så gästvänlig så jag till och med bjuder på ett glas vin :) Måste iallafall få lite ordning här hemma, man kan ju inte bjuda hem gäster när det inte är dammsugat!

Juste jag ska börja med dagens skämt tänkte jag så här kommer det allra första:
På ett flygplan. Piloten slår igång mikrofonen för att låta han röst eka i den fullsatta kabinen 
"Kära resenärer, om ni tittar till vänster ser ni att vänster motor brinner, kollar ni till höger ser ni att höger vinge har gått av och om ni tittar ner mot vattnet ser ni en liten gul gummibåt och det är faktiskt där jag sitter och pratar nu"

tystnad.......JAHA... HAHAHAHAHAHA
Ha det bra 
/S

Summer



My name is not susan

toodelo!
Här händer det grejer, men ändå inte. Går igenom prövningar nu, jag vet knappt upp och ner det jag vet är jag heter Sofia och inte Susan. Just nu är jag så fantastikt less en människa i min omgivning, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är nya påhopp varje dag, jag vet inte ens hur jag ska klä mig för att smälta in.
Skit i det nu vettja!

Hösten är snart här, med massor underbara färger och solen som skiner bakom bergstopparna (Höghusen och skyskraporna, låter mer poetiskt med berg). 

På Lördag kommer min älskade vän Arvid och hälsar på mig, det ska bli roligt blir nog också lite partaj på lördag som det ser ut nu, vi får se :) 

Nu är det dags att sova, jag som ska träna före jobbet imorgon, tänkte försöka vara lite duktig nu, det gäller att passa på när man får ett iiil.

Godnatt
/S

RSS 2.0